11 september 2010

Livsförlängaren "I hetaste laget"

Hej hopp!

Igår var jag och såg "Sugar- I hetaste laget" på Oscarsteatern. Först var jag dock på restaurang och åt en stor, men väldigt mumsig kyckling.
Sedan bar det av till teatern vid halv åtta, den vanliga teatertiden har jag märkt. Har du varit på denna teater vet du hur fantastiskt fin den är, men har du inte varit där kan jag säga att den är urtjusig med tre våningars läktare, detaljerade takmålningar, skulpturer och en fin foajé. Jobbigt är dock garderobsrummet som liksom täpper för utgången, vilket är lite störande om man nu inte lämnat in jackan.
Så såg vi den:

Kan sammanfattas som en otroligt pampig show av dans, sång, humor (mycket, haha!), avancerade kulisser och kulissbyten och mycket mer. Speciellt ljuset är väldigt imponerande. Man undrar hur mycket plats det finns bakom den rätt stora scenen när tågvagnar, båthytter, väggar, scener, trappor och annat försvinner och kommer fram igen hipp som happ.
Imponerande är inte bara Hanna Lindblad som Sugar med humor, drama och vig dans, utan även maffiaboss-dansarna är riktigt häftiga när de flyger omkring på scenen.
Henrik Dorsin är väldigt rolig, det blir värsta skrattfesten.

4 av 5 i betyg!

En livsförlängare alltså, eftersom att ett gott skratt förlänger livet som det sägs!

På väg till teatern.

1 kommentar:

dessi sa...

Verkar bra...hihi, vicken fin frisyr du har:-)