6 november 2007

Happy days

Hej!

Har du hört talas om serien "Happy Days" ( "Gänget och jag" när det gick på TV i Sverige )? Det var en väldigt populär TV-serie som gick på TV på 70-talet. Det utspelar sig på 50-talet i U.S.A. Huvudpersonen heter Richie Cunningham och sen finns ju hans bästa vänner Potsie och Ralph och den coole Fonzie. ( Fonzie har blivit framröstad som världens coolaste kille i en tidning ) Richie bor med sin familj som består av hans lillasyster Joanie, mamman Marion och pappan Howard och storebrorsan Chuck.
Richie, Potsie och Ralph brukar hänga, eller vara, vid stans inneställe Arthur's, café. Alla i stan, inte föräldrarna kanske men alla ungdomar o.s.v., tycker att Fonzie är megacool och alla känner respekt för honom. Fonzie har hoppat av skolan, har en motorcykel och jobbar på en bilverkstad.
Potsie är lite skvallrig och han och Richie är very bra vänner. Potsie är rätt klantig och ibland ställer till han med problem för sig själv och Richie.
Ralph är rödhårig precis som Richie och är en bra vän men har samma korkade problem som Potsie, har lite lätt att ibland sätta sig i problem.
Detta är en rolig serie med en bra låt, "Rock around the clock" med Bill Haley & His Comets.

Inga kommentarer: