13 mars 2008

Hett filmsnack!

Hejsan!

Har inte skrivit hur det är på vissa filmfronter på sistone så jag tänkte göra det nu i dessa dagar...
"Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull":
"Indiana Jones och Kristalldödsskallens rike" har ju som jag sagt tidigare en av filmhistoriens sämsta titlar men det får man inte hänga upp sig för mycket på. Den har premiär ute i världen och Sverige den 22 maj. Det har jag skrivit förut men skriver det igen. Shia LaBeouf 's rollfigur heter Mutt och ska typ vara Indy och Marion Ravenwoods son...
http://movies.yahoo.com/feature/indianajones.html?showVideo=1 ( trailer för "Indiana Jones och Kristalldödsskallens rike" , bra grejer verkar det som )
Från "Allt om film":s hemsida:

> Warner Bros har meddelat att man kommer att dela upp den sista filmen om Harry Potter i två delar uppger branschtidningen Variety.
Filmerna kommer att ha premiär med sex månaders mellanrum. För regi står David Yates, som även regisserat Harry Potter och Fenixordern. Manus ska skrivas av Steve Kloves som skrivit manus till alla filmer utom just den ovannämnda.
De sista två Potterfilmerna kommer att spelas in samtidigt. Den första delen av Harry Potter och dödsrelikerna kommer att ha premiär i november 2010 och den andra kommer på bio i maj följande år.
Studion har länge brottats med hur man ska filmatisera denna sista del av den lyckade franchising som Harry Potterfilmerna inneburit, och den sista boken är så pass händelserik att det är svårt att klämma in allt i en och samma film.
Hur man delar upp den sjunde och sista historien om Harry och hans sista möte med ärkefienden Voldemort är dock oklart än så länge. Nästa film om Harry Potter, Harry Potter och halvblodsprinsen har svensk premiär den 21 november i år. <
Harry Potter and the half blood prince:
Det där var oväntat. Såg det nyss. Hatar David Yates. Han gjorde den fantasiska boken "Harry Potter och Fenixorden" till en film som inte ens var i närheten av hur bra den kunde ha varit. Alfonso Cuarón som regisserade "Harry Potter och Fången från Azakaban" borde ha regisserat 5:an, eller Mike Newell. Han regisserade "Harry Potter och Den flammande bägaren".

Bild: Ur "Harry Potter och Halvblodsprinsen".

Det här blev ett så långt inlägg att jag tror att jag skriver mer om film någon annan gång. Nästa vecka kanske. Men gillar du film kan du kolla nyheter o.s.v. på Allt om film:s hemsida... Men den tidningen har ibland rätt weard filmsmak. De gillar våld, Quentin Tarantino, blod och ibland sånt som man själv gillar... http://www.alltomfilm.se/
Men jag ska bara lägga upp lite fina bilder från den nya Indy-filmen.
Shia som vissa anser som snygg och Harrison som ansågs som snygg för några år sen. Nu är han typ 64. Men i någon tidning utsågs han till snyggaste morfarn i världen...
Shia LaBeouf och Karen Allen i lagerlokalen. Cool jacka du har Shia!
I bilen. Verkar som att de är jagade eller just vart med om att ha varit jagade. Shia som Mutt, Harrison och Karen.
Harrison går mot någon som troligen är Shia LaBeouf som Mutt på en motorcykel.
Affish som är sig lik de andra filmernas affisher. Man kan se Indy, Cate som Agent Spalko, Shia på motorcykeln, Karen, troligen Ray Winstone, en springande Indy, en hel del annat och en massa text.

Inga kommentarer: