6 september 2007

Mer listor, p.g.a. att jag gillar att skriva listor

Hej!

Här är ännu en lista. Denna gång på bästa ( de är ju inte bra men de bästa, på sitt sätt, skurkbossarna ) skurkarna. De är ju inte bra, men du fattar. De är bra för att skådisarna är bra som skurken och ser trovärdiga ut.





1. Max Zorin

Christopher Walken spelar Max Zorin, Ella tycker att han liknar Malfoy i Harry Potter. Superblond, ser trovärdigt läskig ut. Ser väldigt ond ut. Har en medhjälpare, Mayday. Zorin är en rik industriman, tyvärr är han ju helt knäpp när han vill mörda massvis med folk för att få kontrollen över microchips businessen.





2. Fransisco Scaramanga

Långt namn, men han kallas mest för Scaramanga. Även kallad: Mannen med den gyllene pistolen. Precis som filmens titel. Skjuter bra, spelas av superkände Christopher Lee ( Saruman i Sagan om ringen, Willys pappa i Kalle och chokladfabriken, m.m. ) och så har han en dvärg till assistent. Får en miljon för varje mord, brukar sluta med att den som gav han pengar dör.
3. Franz Sanchez
Kallblodig, kan alltså mörda folk utan dåligt samvete. Han är efterlyst och rymmer ofta. Ska sitta inne i typ 300 år men han flyr alltså och Bond hatar honom så det blir en spännande film. Gissa hur han dör... Det är nästan omöjligt att veta om amn inte sett filmen eller hört talas om den. Men jag avslöjar inte...

Inga kommentarer: