2 december 2007

1:a Advent- en fullspäckad dag

Hej!

Idag är det första advent, kul eller hur? Vi baka peppisar idag, det var jätteskoj. Jag och Ella ( och ibland mamma ) kavlar och fixar med formarna. Mamma gjorde degen, fixar upp dem på plåten och är en lite alltiallo och pappa är ugnsvaktaren. Gräddaren... Så han fick fota oss med min kamera så här är lite av bilderna... Men jag tog typ 20 bilder jag, medan han vispa ihop typ 10,, eller det blev nog aldrig så många bilder. Men iallafall...
Sen fika vi och tände första adventljuset. Mysigt. Vår elljusstake hade typ pajat så lamporna var svarta. Längtar så mycket till jul. Kan bara inte vänta.
Så har man ju käkat dagens och gårdagens choklad i kalendern. Missa julkalendern idag ( med flit ). Den är inte särskilt bra. Nu är jag kanske lite för gammal för den men förra årets kalender var ju faktiskt bra.
Vi köpte Expressen och första filmen i "Morden i Midsomer" serien.
Sen när klockan kändes som 9 men var 10 i 6 åkte vi till stan och käka på "Pompei". Bra restaurang det, mysigt också. Väldigt mysigt. Men kanske lite dyrt. Liten restaurang med hög mysfaktor. Rekommenderar.

Inga kommentarer: