23 december 2007

Dagen före doppare-dagen

Halli hallå du där!

Idag är det den 23 december. Imorron är det julafton. Jisses vad tiden flyger fram! Nyss var det ju augusti och vi börja skolan för höstterminen 2007.
Ikväll ska vi klä granen och käka rostbiff. Vi råka typ köpa en kungsgran så den var ju rätt dyr. Men fin är den. Hoppas att den inte barrar så mycket sen bara. Då fastnar barren i strumporna på en och så sticks dem.
Just nu lyssnar jag på Nancy Sinatra och Lee Hazlewood som sjunger i min lilla skivspelare. Bra musik det...
Igår gick "Elf" på tv så den sig vi. Rätt rolig faktiskt. Men jag har aldrig gillat Will Ferrell. Hans humor är lite konstig ibland. Men i "Elf" var han kul. Nordpolen var så tydligt fejkad och det var kul eftersom att det såklart var meningen att det skulle se fejkat.
Imorron är det som sagt julafton och det bara pirrar i hela en. Det ska bli så kul. Synd bara att det inte sänds nån bra film på tv, och så har de skippat "Svensson, Svensson". Jag som tycker att "Svensson, Svensson" är så kul. Men inte den nya säsongen, den är lite konstig. Men Kalle Anka går ju fortfarande iallafall. Jag älskar Tomtens Verkstad. Den schackrutiga färgen är så kul. Men "Karl-Bertil Johnssons julafton" orkar jag aldrig se, det har vi typ aldrig gjort.

Inga kommentarer: