24 maj 2008

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor / Mumien-Drakkejsarens grav

Hej!




Jag blev så himla arg när jag läste på wikipedia och en massa andra faktaställen att Rachel Weisz rollkaraktär Evelyn "Evy" Carnahan O'Connell i Mumien-filmerna tyligen består men Rachel Weisz ska ju inte va med. Maria Bello ska ta över hennes roll. Dåligt! Dåligt! Dåligt! Skitdåligt!



Det borde vara förbjudet för någon som Maria Bello som är så pass olik Rachel ska få ta över hennes roll. Maria är förresten mycket fulare ( jag säger inte att hon är ful, bara fulare ) än Rachel Weisz.



I nya Mumien drar familjen O'Connell iväg till Kina och där återuppstår en mumie som drar med sig en armé och en förbannelse. Precis som i 1:an och 2:an.


Brendan Frasers karaktär Rick O'Connell spelar väl hjälten som vanligt. Man undrar ju hur många år efter 2:an den här filmen utspelar sig eftersom att Rick och Evys son Alex var 8 år i 2:an och nu är han typ 17 år.


"Mumien" kom 1999, "Mumien- Återkomsten" kom 2001 och nu, 7 år efter 2:an, kommer då 3:an. Har det gått 7 år i Mumien-filmernas värld? Troligen. Då borde Alex, sonen, vara 15 år.. Det ser inte ut så på bilderna jag sett. Då ser han ut som 17-18 år...


Rachel Weisz
Maria Bello
Michelle Yeoh är med i denna film. Hon spelade även Bondbruden Wai Lin i "Tomorrow never dies".
15 år??
Vaknar alla dem här?

Inga kommentarer: