7 september 2008

Get Smart

Hej hej!



Nu har väl typ alla redan sett den, men jag kan ju recenser den ändå.
Get Smart heter filmen, regisserad av Peter Segal. Bygger på en serie av Mel Brooks.
Steve Carell spelar huvudrollen och Anne Hathaway spelar Agent 99.


Maxwell Smart ( Steve Carell ) är en mycket smart analytiker inom agentorganisationen CONTROL. Inom allmän kännedom har de lagt ned, men nej nej. De driver sin verksamhet fortfarande och har en chef ( Alan Arkin ).


Max idol Agent 23 ( Dwayne Johnson ) och många fler agenters identiteter avslöjas efter inbrott på CONTROL's högkvarter. Men en agent som just opererat hela fejset och allt, Agent 99 ( Anne Hathaway ), har inte en röjd identitet. Hon och Max som just blivit befodrad får dra iväg till Ryssland på hemligt uppdrag.



Max får av kompisen Bruce ( Masi Oka ) och en annan kompis ( ? ) en rolig, host, armékniv med en massa coola agenteffekter, t.ex. eldkastare, blåsrör, pilbåge och mycket mer. KAOS heter gangsterorganisationen som allmänt känt också lagt ned. Men nu planerar de att spränga med sina nya kärnvapen. Det får ju inte hända, och det är det som Max och 99 jobbar med.
Detta är en mycket rolig och actionfylld film. Mycket bra underhållning. En väldigt bra film. Steve Carell är kul. Rekommenderar för alla som vill se underhållning på bio.


Vet inte om den egentligen är värd 4 av 5, men 3 känns svagt... Så så här får det vara.

Inga kommentarer: