24 juli 2009

Hemma igen

Hej hej!


Nu är jag hemma igen! Back from Båstad. Både kul och trisst. Kul för att det var lite skönt att komma hem till hemmet igen, hem kära hem. Trisst för att jag kunnat stanna längre i Båstad, Båstad kära Båstad.


Här kommer lite blandade bilder från sommaren. Ska skriva utförligare senare, men nu ska jag börja smoothly, med lite gott och blandat. Fotograf till alla bilder: jag.

Vid tio på morgonen gick jag och farmor och hjälpte till med påklädningen för Sveriges finaste midsommarstång! Haha.



Båstad innan tennisveckorna sparkade igång. Lugnt och fint, men lite blåsigt. Med den vackra, trädtäckta Hallandsåsen i bakgrunden.

Självklart blev det fika i Kattvik. Mysigt. Den fina lilla småbåtshamnen och det lilla caféet en bit upp. Detta är Bjäre!

En sväng till Hovs hallar. Kan ha varti två svängar, minns inte riktigt. Härliga klippor och fin utsikt. Några människor höll på och hoppade från klipporna ned i vattnet, kul att se på en varm dag.

Utsikt från vägen utanför en släkting till vår svenske konungs hus. Underbar utsikt!

Sen får man inte glömma vad Båstad är känt för: TENNIS! Såg några matcher under andra dagen i herrarnas tennisvecka. Här dubbel med Rpbin Söderling som vann hela alltet! (Han är den till höger)

En av de sista dagarna var varm. Då åkte vi till Skottorps slott och fikade, kollade på konst och tog en kort tur i trädgården för att se på påfåglar som fritt vandrade omkring ostört.

Inga kommentarer: