18 april 2009

Dålig film och tre bra filmer.

Hej hej!


Idag har jag sett den inte särskilt bra filmen "Disturbia". Visste att det var någon slags nyinspelning av "Fönstret åt gården" med James Stewart och Grace Kelly som är så spännande och välgjord av herr Hitchcock. Så jag tänkte att den här kanske var bra. Men den var sämre, mycket sämre. Hade väntat mig lite mer. Men allt är inte bra. Var mest irriterad på den tråkiga ljussättningen och att Shia LaBeoufs karaktär var en sån idiot.

Nu ska jag rekommendera några filmer istället. Här är en liten lista;

Clooney x 3


>Oh Brother, where art thou?

Av Coen-bröderna. En riktigt bra film om tre fångar som reser i USA för att hitta en påhittad skatt. George Clooney är rolig i denna. Bra film. Rolig och smart.


> Ocean's eleven

Av Steven Soderbergh som är aktuell på bio här i Sverige med filmen om Che Guevara. Den här har du troligen hört talas om. Mycket smart film om 11 pers som ska råna tre stora kasinon i Las Vegas. Nyinspelning av den gamla versionen med Rat Pack, dvs Frank Sinatra m.fl.


> Intolerable Cruelty

Med Catherine Zeta-Jones som en lurig kvinna. I den här filmen gäller det att hänga med i svängarna för det är många vändningar och om man missar en minut kan man vara helt vilse i händelserna. Bra film av Coen-bröderna.

1 kommentar:

Bannanas sa...

Ibland förstår ja mej inte på dig Hanna... Disturbia va ju bra, å så får den bara en etta! xP