21 april 2009

Matteprov och solcellsbilar

Hej hej!


Idag har det varit skola och vi hade några lektioner. Vi fortsatte fixa på vår lilla solcellsbil till Teknik 8:an. Bytte till nya däck nu, kommer nog att bli rätt bra. Ska bli roligtroligt att åka dit och tävla på torsdag.


Hade matteprov idag. Först gick det lätt och bra ( tyckte jag iallafall ), men sen körde man fast. Kom nu i efterhand på att jag har en del fel. Ville bara springa tillbaka och skriva om mina slarvfel... Men icke, det gick inte.

Blir så imponerad av hur extremt duktiga dansare Ann Miller var. Helt otroligt snabba fötter. Klicka här för att se en dans med denna snabba dansösen. En annan som dansar galet fort är Eleanor Powell i det här numret.

Man kan ju inte drömma om att bli som dem, de hara väl gjort det där hela sina liv. Men alla kan inte vara bra på allt. Vissa är bra på att dansa, vissa på att sjunga, andra på att laga mat, skriva, rita, måla, vika servetter eller göra akrobatiska konster. Och andra saker. Klicka här för att se ett extremt bra nummer med Fred Astaire och Eleanor Powell.

Inga kommentarer: