3 april 2009

Påsklov!

Hej hej!


Idag är det fredag och det har varit en härlig dag. Så fint väder. Man kunde tro att det var maj, men nu är det inte det. Det är den 3:e april.


Idag blev det påsklov när man lämnade skolan. Härligt. Ritade lite när jag kom hem och sen när mamma också kom så hade hon med sig Expressen. Den kan man unna sig då och då.

Över hela framsidan på nöjesdelen var det om Bruce Springsteen som kommer hit, om 62 dagar. Tydligen har de börjat räkna ned för en recensent, Anders Nunstedt, hade tydligen fart iväg och sett honom. Gillar inte den recensenten, han är lite konstig. Förra året när herr Springsteen spelade här på USA:s nationaldag ( kan man väl vara lite smickrad av att han inte är där då ), så skrev den där recensenten iallafall "sensationellt Springsteen" som rubrik på förstasidan. Men sen gav han konserten en 3:a, vilken tönt. Om man skriver Sensationellt! så betyder ju det en 4:a eller en 5:a.
Tyckte bara att det är lite coolt.

Nu ska jag snacka påsk. Inte nu till helgen, men nästa helg, är det ju själva påsken. Då målar man ägg, får godis, pyntar och har det trevligt. Ska till Båstad så jag kommer inte att skriva något under drygt en vecka. Men du klarar dig säkert.

TREVLIG PÅSK!

Inga kommentarer: