26 januari 2008

Inlägg nr. 200 ( och "Let's dance" )

Hej hej!


Igår var det "Let's dance". Det såg jag på. Även om det typ borde heta "Let's talk" eftersom att de snackar hela tiden. 20% dans och 80% snack. Nu ska jag skriva lite om kläderna och programmet precis som förra veckan.


Fulaste kläderna hade Carin da Silva. Det var ju inte skitfult men inte särskilt snyggt. Passade inte till jive. Han snickar-Matte var ju stel som en träplanka. Han borde åka nästnästa gång, efter Susan Lanefelt den tråkmånsen.


Bästa dansen var ju solklart Daniel och Linda Lampenius som dansa jive till "Hounddog". Nu sjunger ju Elvis den så mycket bättre men det var en helt okej version igår. De dansade iallafall väldigt bra.

Det var bra att Tilde och snobb-Alfred åkte. De var så tråkiga. Även om de hade rätt fina kläder. Men han är ju så snobbig han Alfred. Väldigt irriterande.


Snyggaste kläderna hade Tina, Dilba, Tilde, Cecilia och kanske Jeanette. Men ändå inte liksom. Dilba är ju rätt bra dansare faktiskt. Hon kan nog komma tvåa, det skulle väl va rätt bra.


Kul att Tina och Tobias stack ned till Helsingborg, även om de inte gick på Ebbas fik. Ängelholms flygplats kända jag igen, där har jag varit många gånger. Litet place det. Inte allt för långt från Båstad. Bara över åsen och en bit till.


Susan Lanefelt hade ju en helt okej klänning även om den inte var riktigt jättesnygg. Men bättre än förra veckan. Urk! Den där lila blomklänningen var gräslig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag, Tilda och Hannes såg lite i början,den där äckel-danny borde åka ut NU!!!

Anonym sa...

Den där svartvita klänningen var rätt cool ju, förresten dessi danny är inte äcklig ;)