19 december 2009

Julfest med de bästa vännerna

Hej hopp!


Igår var det dags för den femte julfesten. Börjar bli lite årlig tradition. Julgrötsmiddag och sedan andra godsaker som hör julen till bjöds det på. Det fina kakfatet blev fullt med hembakta godbitar; lussebullar, pepparkakor, chokladbiskvier, chokladsnitt med pärlsocker och kanelhjärtan. Sedan fanns det även tomteskum, nötter och ischoklad, och självklart julmust (som vi drack mycket av, höhö).

Till allas lycka kunde alla inbjudna komma. Det händer inte alltid det. Så vi var alla samlade. Jättemysigt och trevligt.
Julmusten gick åt som smör i solsken. Likaså allt på kakfatet.
Det var många systemkameror i huset. Fyra som var där, varav en saknade minneskort. Så tre var igång. Det togs alltså en hel del bilder. Får se till att få några av dem. För tillfället får de jag tog duga. Hade inte blixt, tycker inte om ljuset det blir av blixten. Därför är bilderna någorlunda suddiga, men det ger bara lite stämning. Hihi.
Pernilla i soffan med Jenny i bakgrunden.
Före the guests kom så var man lite nervös att det kanske skulle bli tråkigt lite senare, att vi inte skulle ha något att göra. Men det problemet slapp vi. Pratade hela kvällen, tiden flög iväg. Så går det när man har roligt.
Fotografering. Börjar bli lite sent. Sockret man fått i sig ger lite trötthet där mot slutet. Började runda av vid halv tolv eftersom att föräldrarna har vissa regler. Först vid kvart över tolv hade alla gått. Halv sju till tolv, rätt lång tid. Men det är ju ingenting när man är med så trevliga människor.


Nöjd värdinna. Jag alltså.

2 kommentarer:

dessi sa...

Åh, vi hade det riktigt mysigt:-)

Bannanas sa...

Ja de hade vi xD Om ja tar me mig ett usb minne på tisdag me bilder på så får du oxå ta med dig bilder xD