26 mars 2009

En shopaholics bekännelser

Hej hej!


Idag efter praon gick jag och Anna och såg den trissta romantiska komedin
"En shopaholics bekännelser".
Förutsägbar till 110% och det var inget nytt. Rätt trisst, men om du gillar kläder så kanske du vill se den.
Regissör: P.J. Hogan >Trailer

Den handlar om den konstiga Rebecka Bloomwood ( Isla Fisher ) som är helt shoppingberoende. Så mycket att hon för extrema skulder. Så förlorar hon plötsligt sitt jobb på en tråkig tidning, och får panik över att inte ha någon inkomst så att hon kan betala av skulderna.

Hon lyckas fixa en intervju till ett jobb, men kommer för sent då hon går och shoppar, men hon får istället ett jobb på en ekonomitidning, vilket inte passar för en så slösig person som hon. Hon blir kär i chefredaktören, den unge stilige Luke Brandon ( Hugh Dancy ) som tycker att hon är duktig.

Så blir det problem för Rebecka, en massa problem, bland annat att Luke verkar bli kär i en annan och att kronofogden är henne i hälarna. Hur ska hon lösa detta???

Filmen var förutsägbar. Men hennes frisyr var fin. Och den gröna scarfen som hon blir känd för. Den är synd att filmen typ vill säga att det är rätt att vara shoppingberoende, vilket det faktiskt är bättre att inte vara, så det är ett minus. Plus det dåliga musikvalet, förstör en hel del att det är så dålig musik.

Inga kommentarer: