8 mars 2009

Nyinspelning av The Birds

Hej hej igen!


Annat är att jag för rätt länge sen (?) läste på en tidnings hemsida att Naomi Watts ska göra ännu en nyinspelning av en film. Denna gång "Fåglarna" av mästaren Hitchcock. Tydligen har premiären skjutits upp men jag med min förmåga att se in i framtiden ( inte ) vet ju att nyinspelningen bara kommer att vara en brutalare variant av orginalet. Fåglarna får väl längre scener när de hugger på folk och blodet kommer väl att spruta.

Att man ökar attackscenerna lite gör väl inget då orginalet var rätt seg, men nuförtiden ska det spruta blod och det ska vara så extremt hela tiden...
Tippi Hedren spelade Melanie i orginalet och enligt realistiska rykten så var det en tuff inspelning med en av de sista scenerna då hon går upp i ett rum och där är det en hel del illasinnade fåglar. Obehaglig scen, men det är typ den enda lite småläskiga scenen i hela filmen.

Filmen var i färg, så att du inte tror att den var svartvit.

Naomi Watts som här på bilden spelade i Peter Jacksons nyinspelning av "King Kong". Man kan ju fråga sig hur hon är i fröken Hedrens roll. Troligen lite bättre då Tippi Hedren var en helt kass skådis.

Inga kommentarer: