19 mars 2009

Stjärnklar kväll

Hejsan svejsan!


Idag var ännu en klar och fin dag. Nästan inga moln, och nu kan man se alla fina stjärnor, karlavagnen...

Idag har jag bakat muffins. Smulmuffins. Här är receptet. Men jag ändrade de lite, hade till exempel inte i kokosflingor, och jag slängde i lite bär. Har själv inte smakat än.
Gympan ställdes ju in, och vi som redan har sämst gympa i typ hela Sverige... Men då fick vi se klart en film, läs mer nedan, och jag kom hem tidigare men gick liten extra runda från bussen får att få lite frisk luft bara, det är härligt.

Ser på "Swing time". Just nu sitter Ginger Rogers karaktär Penny och Fred Astaires 'Lucky' på en bänk i snön. Så sött. Men nu blev hon sur, och sjunger A fine romance. Fred ser lite gubbig ut, med plommonstop och röker pipa. Inte hälsosamt...

Imorgon är det fredag, som tiden flyger fram. Nästa vecka är det final i Let's dance. Snart är det sommar, höst, jul, nytt år...

Såg klart "Rädda menige Ryan" idag. Den var rätt bra, men en hel del av alla elever som inte bryr sig störde ju en hel del. Vissa har ingen respekt för filmen och lever sig in... Tom Hanks var bra i den filmen, men herr Spielberg fick för sig att filma lite dogmafilm och det blev irriterande, skakigt osv... Men slutscenerna med pansarvagnarna och allt var rätt spännande.

2 kommentarer:

Bannanas sa...

Ja tror att ja vill se den där swing time xD Eller kanske den där andra filmen om dom som du prata om..
Ja tyckte oxå att "rädda menige Ryan" va bra xD De e väl min typ av film. Men irriterande bara att killarna berättade slutet :( sånt förstör ju allt..

Hanna sa...

Ja, det gör ju det. Du får låna nån av filmerna när du vill. men top hat kom innan så den är lite 'fräschare',,, typ