11 november 2009

Wednesday

Halli hallå!


Onsdag heter dagens dag. Den tredje dagen i veckan. Idag var det en helt vanlig dag. Inte så mycket att prata om. Det finns egentligen alltid något att prata om som hänt under dagen, även om det kan vara mer eller mindre intressant. Man kan göra det mesta intressant beroende på hur man formulerar sig när man berättar. Jag tvivlar på att jag formulerar mig så extremt bra just nu. Men så här får det vara.
Mörkt vid 16.20 då bilden är tagen. Lyktstolpens lampa är ej tänd vid detta klockslag.
Man blir så allmänt trött av att det blir mörkt vid fyra-halv fem. Mörkret gör en trött. Inte precis uppiggande. Speciellt inte med detta tråkiga väder som gör att man bara vill stanna inne och mysa och slippa allt det där kalla där utomhus. Men man måste pallra sig ut, man mår ju faktiskt bättre av det. Även om man drar sig för att gå ut precis innan. När man väl är ute så går det bra. Det är det där klivet ut som är svårt. Som när man står på bryggan vid en iskall sjö och ska hoppa i, det tar liksom emot. Men när man väl är i brukar det inte vara så farligt trots allt.
Middagen är snart serverad här hemma. Voála! Gjutjärnspanna. Det är inte den som ska ätas, utan fläskfilén i den som ligger där och blir tillagad. Ska äta potatis och grönsaker i ugn till. Lite sås också, så klart. Smaskigt. Ha det bra, du läsare!

Inga kommentarer: